Om bandet:

Cheri And The Cherios startede den 15 juni i 2015 af Michael Darnell. Han startede en ny duo med sin mor, Cheri Darnell, som han havde spillet sammen med i 8 år i Outback Rednecks. Det vigtigste for Michael var, at hans nye band udelukkende skulle indeholde det musik, som han brænder for, og at det samtidigt skulle være et godt blandet og dansevenligt repertoire.

Cheri And The Cherios spiller både egne numre og covernumre, hvor de blandt andre meget gerne spiller Johnny Cash, På Slaget 12, Poul Krebs, Creedence Clearwater Revival, Elvis Presley m.fl.

Guggi med guitar 1

                             Michael med sin første guitar.

Vi startede med at spille for nogle af vores venner og bekendte, hvor Cheri sang og spillede på keyboard, og Michael sang og spillede på guitar.

Det er vigtigt for os, at vi kan stå inde for det, vi laver, og at det er sjovt at spille, at folk hygger sig rigtig meget, og at vi hygger os med det!

Ind imellem inviterer vi gæstemusikere med til at spille sammen med os.

 

 

 

 

 

Michael var kun 13 år gammel, da han kom på scenen. Det var G. Thomas fra Norge, der spottede Michael fra scenen, og inviterede ham til at spille et nummer sammen med dem.